VARUMÄRKEN

Det finns hundratals märken för motorcykelkläder i världen. De har alla olika saker att erbjuda. Så hur väljs märkena ut för Moto Lounge? 

När vi väljer märken för motorcykelkläder för Moto Lounge följer vi några kriterier:

  • Säkerhet. Först kommer först – motorcykelkläder ska skydda oss från olyckliga situationer på vägen, därför är säkerhet ett viktigt kriterium. Vi försöker välja de märken som fokuserar på säkerhet, testa deras produkter enligt CE-reglerna och ge genuin information till kunden. Betyder det att Moto Lounge inte kommer att erbjuda icke CE-certifierade produkter? Inte nödvändigtvis! Det betyder helt enkelt - du kommer alltid att veta när så är fallet. Produktbeskrivningar kommer att ange nödvändig information och vi kommer alltid att ge dig råd - så ställ gärna frågor om du har några. 
  • Varumärkesvärden och koncept. Det är korrekt - vi bryr oss om vad det är för märke och vad de tror på. Motorcykelmarknaden saknar redan de märken som verkligen skapar för kvinnor. Problemet med design, passform eller storlek är en riktig utmaning. Så om vi kan hitta något varumärke som löser sådana problem – försäkra oss om att vi tar med dem! Moto Lounge vill särskilt uppmuntra och stödja kvinnliga företag som skapar verkligt för kvinnor, så varumärken som MotoGirl eller Eudoxie - är perfekta exempel på koncept vi beundrar.  
  • Funktionalitet. Skulle du köra din motorcykel oftare om du (tryggt) kunde göra det i vanliga kläder? Eller åtminstone må bra, bekvämt och utan att behöva byta så fort du kliver av pedalen? Vi slår vad om att du skulle! Och därför vill Moto Lounge ha varumärken som erbjuder oss just det - mer tid och glädje på motorcykeln! Funktionella och bekväma kläder kan vara en stor spelförändring - det siktar vi på!
  • Utseendet! Låt oss bara vara ärliga här - vi vill alla och älskar att se bra ut på motorcykeln! Och idag - det finns ingen anledning att inte göra det! Det är därför vi väljer märken som gör snygga, vackra och viktigast av allt dampassade kläder. Så att vi alla kan se och känna oss vackra när vi är på väg!

Vill du lära dig mer om våra varumärken? Här är lite mer om några av dem:

MotoGirl

Pando motorcykel 

Också