HANDLA OM

 

a woman standing in front of Moto Lounge shop holding brown jacket on her shoulder

 

Hej min medryttare! 👋 

Välkommen till Moto Lounge! 

Moto Lounge skapades med syftet att hjälpa kvinnor att upptäcka motorcykelutrustning som de verkligen älskar. Vårt mål är att hjälpa dig att hitta den utrustning som inte bara är säker och funktionell utan också ser fantastisk ut och känns helt fantastisk! Var säker, Moto Lounge är här för att hjälpa dig hitta din perfekta motorcykelplagg. 

Moto Lounge är resultatet av drömmar, många idéer och långvarig frustration. För det första, frustrationen över att inte hitta välsittande, snygga och säkra kvinnliga motorcykelkläder. För det andra frustrationen över att inte känna sig välkomnad, uppskattad och prioriterad i vanliga motorcykelaffärer.

I början av 2021 bestämde jag mig för att det var dags för kvinnor att ha ett utrymme där vi är i fokus! En plats där varje kvinna kan upptäcka säker, funktionell, snygg och, viktigast av allt, välutrustad motorcykelutrustning. Och därmed föddes Moto Lounge, den första motorcykelklädesbutiken någonsin exklusivt för kvinnor!

Det som började som ett blygsamt utbud av produkter från märken jag personligen älskade utvecklades gradvis till en omfattande kollektion av exklusiva, säkra, vackra, högkvalitativa produkter för olika prisklasser. Moto Lounge strävar efter att se till att varje kvinna kan hitta något hon gillar.

Min vision var att skapa en plats där kvinnor känner sig bekväma, avslappnade och lugna när de handlar motorcykelkläder. En plats där de kan njuta av en kopp kaffe, prova på samlingar, söka råd och kanske till och med samlas för speciella evenemang. Moto Lounge Shop är just det – en upplevelse som liknar en bröllopsklänningssalong, men mycket bättre – med motorcykelkläder istället för brudkläder! 👰🏻 🏍️

Vi har ett uppdrag att stärka kvinnor genom att erbjuda ett brett utbud av motorcykelkläder som gör att var och en av oss kan uttrycka vårt individuella jag. Vi strävar efter att bygga ett varumärke och butik som alla kan vara stolta över!

Så tveka inte – shoppa online, besök oss personligen eller gå med oss ​​på något av våra event. Moto Lounge-teamet ser fram emot att träffa dig personligen!

Tills dess, njut av vägen och kör säkert!

Din,

Raimonda, grundaren av Moto Lounge