Moto Girl

MotoGirl women's motorcycle clothes logo

 

När en passion för design kombineras med en kärlek till motorcyklar kommer fantastiska saker till liv! Detta är verkligen fallet med MotoGirl - ett familjeägt (mamma & dotter) motorcykelklädmärke som skapades utifrån en ren önskan att förändra branschen och förse kvinnor med de ridkläder vi förtjänar! Vacker feminin design, hög säkerhetsnivå och utmärkt passform - det här är sakerna att hitta i Moto Girl -kläderna.

Så om du är trött på kläder som bara finns i ett fåtal storlekar, eller snittet som är adopterat från herrversionen av kläder - du är på rätt plats! Moto Girl kläder är skapade av kvinnliga ryttare som vi själva med fokus på kvinnors former och tycke . Jag älskar utseendet på deras kollektioner, men vad jag älskar ännu mer - deras engagemang för att ge den perfekta passformen för var och en av oss!

Så tveka inte längre - prova MotoGirl och se själv. Jag lovar att det kommer att bli ditt favoritmärke!

 

Moto Girl erbjuder 16 olika storlekar för de flesta av sina föremål! Så som alltid, kom ihåg - om din storlek på favoritutrustningen inte finns i butik nu, eller om du bara har några frågor eller funderingar - låt mig veta! Tillsammans med MotoGirl teamet kommer att se till att du får din perfekta passform 😉🏍

 

-- rygg till alla märken --