motorcykel

Pando Moto motorcycle clothes logo

PANDO MOTO föddes i tankarna på passionerade motorcyklister som inte kunde hitta en balans mellan att se bra ut och att känna sig säker. Så de gjorde en.

Sedan 2011 har Pando Moto utvecklats till ett premiummärke för motorcykelkläder, som kombinerar europeisk design och ingenjörskonst med smart, säker teknik. Skapandet av deras utrustning följs uppifrån och ner för att säkerställa den kvalitetsnivå de garanterar att leverera. Eftersom Pando Moto brinner för den här branschen och lyssnar på alla tvåhjulingar, ser Pando Moto till att deras högpresterande skyddsutrustning gör det hårda arbetet, så att vi alla kan fokusera på det som är viktigt.

Jag älskar Pando Moto för dess höga kvalitet, exklusiva design och säkerhetskombination! Deras kläder är snygga, mycket bekväma att bära och superfunktionella - perfekta att bära på och av cykeln. Äntligen kan jag ta en tur, njuta av ett stopp för att besöka en vän eller gå in på kontoret utan att behöva oroa mig för att byta kläder.

Så om du letar efter snygga, säkra och funktionella motorcykelkläder - jag skulle inte leta längre - Pando Moto är ditt val!

Och som alltid, kom ihåg - om din storlek på din favorit Pando Moto-utrustning inte är tillgänglig i butik nu; eller om du helt enkelt har några frågor eller funderingar - låt mig veta! Tillsammans med Pando Moto-teamet ser vi till att du får din perfekta passform 🏍️ 😉

 

-- rygg till alla märken --