SHIMA

Shima Motorcycle clothes logo

 

Vintage, urban eller äventyr - Shima har dig täckt!

Shima strävar efter att kombinera kvalitet med en välarbetad stil och framför allt - högsta skyddsnivå. De säger sig tro att deras filosofi ger mod, självförtroende och en känsla av unikhet till vår glädje och kärlek till att köra motorcykel.

Jag håller med. Jag hittade Shima när jag letade efter något lite annorlunda, något som är säkert, men också funktionellt, bekvämt och moderiktigt, möjligen med lite feminin form. Shima-kläder är precis så!

Jag älskar att alla deras föremål kommer med fullt skydd – t.ex. jackor med rygg-, axel- och armbågsskydd ingår eller byxor med både höft- och knäskydd. Detta uppfyller inte bara deras säkerhetslöfte utan gör också kläder till ett mycket prisvärt alternativ. Lägg till en fantastisk stil och massor av funktioner som ingår - och du har en perfekt pjäs för ditt nästa äventyr!

Shima-storlekar är något mindre än de hos andra vanliga märken, så se till att du kontrollerar storlekstabellen och specifika mått för varje enskild artikel. Och som alltid, kom ihåg - om din storlek på favoritprylar inte finns i butik nu; eller om du helt enkelt har några frågor eller funderingar - låt mig veta! Tillsammans med ett Shima-team ser vi till att du får din perfekta passform 🏍️ 😉

 

--Tillbaka till alla märken --